Programma loopbaan(her)oriëntatie

Na een intake gesprek volgt een voorstel voor een loopbaan (her)oriëntatie traject. Het loopbaanprogramma vraagt actieve medewerking van jou als klant.  Door middel van gevarieerde opdrachten krijg je inzicht krijgt in wie je bent, wat je wil en kan. Het is een traject op maat.

De duur van het traject hangt af van je vraagstelling en varieert van 6 gesprekken (inclusief de intake) tot een loopbaantraject van een jaar. In de zes gesprekken van het basis loopbaanprogramma komen o.a. de volgende aspecten aan de orde: wat is de rode draad is je leven, welke hulpbronnen heb je en welke factoren belemmeren je, wat zijn voor jou essentiële waarden in werk, welke wensen en verlangens heb je en, wat is je beroeps- en persoonsprofiel.
Na afloop heb je een concreet actieplan waarmee je aan de slag kan en wat houvast biedt voor de toekomst.

Klaar voor de start is... een baan!

Als je doel duidelijk is en je weet wat je wil en kan maar je wilt graag ondersteuning bij het solliciteren en het jezelf presenteren dan is het programma Klaar voor de arbeidsmarkt interessant. In dit programma bied ik na een intake, een programma op maat waarin het accent ligt op training van vaardigheden die helpen bij het vinden een passende baan. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

In de gesprekken stimuleer ik de klant om buiten de gebaande paden te denken en zichzelf te verrassen. De opdrachten zijn praktisch en gevarieerd en doen een appel op verschillende kwaliteiten van de klant.

Elk loopbaangesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Voor meer informatie klik hier of bel:

Ellen Slootweg
M: 06 – 386 78 560
E: info@ellenslootweg.nl